طريقة عمل طاجن البامية بالحمة المفرومة
صفحة 1 من اصل 1
طريقة عمل طاجن البامية بالحمة المفرومة
بتشتغلى وترجعى البيت متأخر ( قبل الفطار فى شهر رمضان)
جايبالك اكلة تتحضر فى اقل من ساعة تعالوا نشوف هية ايه!!!!!!!!!!!!
بامية باللحمة المفرومة
1ـــ تجيبى 3 بصلات و قطعيهم فى حلة .
2ـــ ضعى عليهم معلقة سمنة .
3ـــ ضعى عليهم صلصة الطماطم .
4ـــ ضعى البامية .
5ـــ ضعى اللحمة المفرومة .
6ــــ ضعى الحلة على النار .
7ـــ ضعى الملح والفلفل الاسمر والكمون فى الحلة .
8ـــ تجيبى 4 فصوص ثوم وتقشريهم وتدقيهم فى الهون .
9ـــ تجيبة حتة دهن وتضعيها فى طاسة على النار لحد لما تسيح .
10ـــ تضعى عليها الثوم وتشوحيه .
11ـــــــ بعد نضج البامية ضعى عليها الثوم .
تأكل مع السلطة الخضراء
وبألف هنا والشفا
مواضيع مماثلة
» طريقة عمل بيتزا السويسرول
» طريقة إستخراج الرخصه الدوليه للي عايز يسافر بالسياره
» حصريا: آخر إصدار من برنامج ديب فريز DeepFreeze 2008 كامل + شرح طريقة التثبيت
» طريقة إستخراج الرخصه الدوليه للي عايز يسافر بالسياره
» حصريا: آخر إصدار من برنامج ديب فريز DeepFreeze 2008 كامل + شرح طريقة التثبيت
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى